Laga mat ihop

“Att besöka Christers matstudio är som att ha en mästerkock hemma. Christer har en unik förmåga att skapa den rätta kombinationen av goda smaker med finess och ett varmt bemötande som gör att helhetsupplevelsen blir ett verkligt härligt minne. “

Madeleine Raukas, Senior Vice President SJ AB

Matlagningskurser och grill- & BBQ-skolor

1. För företag som personalevent (max 25 pers)
2. Som avslutning av en konferens
3. För privata grupper (max 25 pers)
4. Öppna klasser (se schema i länken nedan)

Att laga mat ihop är ett utmärkt tillfälle att göra personaleventet eller konferensen till något extra – och dessutom till något lärorikt som du har nytta av sen.

Jag genomför olika matlagningskurser i fotograf Jakob Fridholms matstudio i Bromma. För företag och privata grupper. Här finns alla möjligheter som finns i ett restaurangkök och dessutom plats för ungefär 50 personer att konferera och/eller äta upp det ni tillagat tillsammans.

Grill- & BBQ-skolor sker, av lätt insedda skäl, utomhus – t ex hemma hos dig, om du har tillgång till trädgård, eller plats som jag bokar.

Lär dig laga mat eller grilla som proffsen, lär dig allt om sous vide-teknik för att åstadkomma perfekt resultat i köket, lär dig bemästra de riktigt goda såserna och lär dig laga riktig god och hälsosam mat.

Läs mer om matlagningskurser och grillskolor här.

 

”Det är gott, det är snyggt och inte minst är det trivsamt. Du vill helt enkelt laga mat med Christer tillsammans med ditt team.”

Per-Oscar Hedman, presschef Sverige, Fortum